Betalingsinformatie

Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Betalingsinformatie

iDeal
Betalen voor uw mobiele telefoon kan veilig en gemakkelijk via iDeal. Met iDeal rekent u af in de vertrouwde internetbankierenomgeving van uw eigen bank. Betalen met iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. De iDeal betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Betalen via iDeal is gratis.

PayPal
Betaling via PayPal is mogelijk. Wij rekenen 3,4% fee over het totaal bedrag bij betaling via PayPal

MisterCash
Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om te betalen via MisterCash. Voor betalingen met MisterCash rekenen wij 1,8% fee over het totaal bedrag.

Belfius Direct Net
Ook voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om te betalen via Belfius. Voor betalingen met Belfius Direct Net rekenen wij een fee van 0,9% over het totaal bedrag.

Credit Card
Het is mogelijk om met credit card te betalen. Zo is uw aankoop vaak verzekerd tegen verlies of diefstal. Voor deze betaalmethode rekenen wij 2,8% fee over het totaal bedrag.

Overschrijving
Geeft u de voorkeur aan een bankoverschrijving, dan is dit uiteraard mogelijk. Voor een bankoverschrijving rekenen wij geen extra kosten. Zorg dat de overschrijving uiterlijk 72 uur na de bestelling bij ons is bijgeschreven, anders wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Wij zijn aangesloten bij de Rabobank met IBAN nummer: NL25RABO0162694601 met BIC/Swift code: RABONL2U op naam van: Guru Trade. Vermeld uw bestelnummer in de omschrijving.

Om de prijzen van onze mobiele telefoon zo laag mogelijk te houden maken wij gebruik van de margeregeling. Deze regeling houdt in dat er alleen BTW berekend wordt over een deel van het verkoopbedrag. De BTW is hierdoor niet terug te vorderen en is niet zichtbaar op uw factuur. In plaats daarvan staat er 'Verkoop onder margeregeling' op de bon. Voor bedrijven is het echter wel mogelijk een BTW-factuur op te maken. U kunt dan contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Uitgebreide controle

Alle toestellen zijn 100% gecheckt

Iedere smartphone en tablet die verkocht wordt op TweedehandsMobiel.com ondergaat een uitgebreide controle door een van onze professionele reparateurs. De volledige functionaliteit van het toestel, knoppen, verbindingen en overige hardware wordt uitvoerig getest. Tevens wordt gekeken of het toestel geen vochtschade heeft. Alleen toestellen die op alle punten goedgekeurd worden komen in de webshop terecht. Als laatste stap wordt uw toestel van binnen en buiten gereinigd en stevig ingepakt. Zo heeft u de zekerheid dat u een kwalitatief hoogstaande tweedehands mobiele telefoon of tablet ontvangt wanneer u deze besteld bij TweedehandsMobiel.com.Tevens worden alle IMEI nummers van de toestellen gecheckt bij Stop Heling van de Politie.

Nieuwe oplader

×

Nieuwe oplader

Inclusief kabel en blokje

TweedehandsMobiel.com levert bij iedere smartphone en tablet een nieuwe oplader.
Deze bestaat altijd uit een oplaadblokje en USB kabel.

Het is mogelijk om een extra oplader bij te kopen in onze webshop.

12 maanden garantie

×

12 maanden garantie

Zekerheid van een goed functionerend product

Al onze toestellen worden geleverd met garantie op de volledige functionaliteit van het toestel. Deze garantie bedraagd 12 maanden.
Mocht er binnen 12 maanden na aankoop van uw smartphone of tablet onverhoopt toch een defect optreden (zoals een defecte knop of een ander defect dat de functionaliteit beperkt) dan valt dit onder de garantie. Wij zullen het defect aan uw tweedehands telefoon dan kosteloos repareren. De garantie geldt niet voor val- en vochtschade. Een uitgebreide versie van onze garantievoorwaarden kunt u hier vinden.

Simlock vrij

×

Simlock vrij

Sim erin, en klaar!

Alle smartphones en tablets op Tweedehandsmobiel.com zijn 100% simlockvrij. Alle toestellen zijn officieel simlockvrij gemaakt door de providers of zijn altijd al simlockvrij geweest. U kunt uw toestel dan ook gewoon updaten en normaal gebruiken zonder dat hierdoor een eventuele vroegere simlock weer actief door zou worden.

×

Uitgebreide Controle

100% gecheckt

Ieder toestel dat verkocht wordt op TweedehandsMobiel.com ondergaat een uitgebreide controle door een van onze professionele reparateurs. De volledige functionaliteit van het toestel, knoppen, verbindingen en overige hardware wordt uitvoerig getest. Tevens wordt gekeken of het toestel geen vochtschade heeft. Alleen toestellen die op alle punten goedgekeurd worden komen in de webshop terecht. Als laatste stap wordt uw toestel van binnen en buiten gereinigd en stevig ingepakt. Zo heeft u de zekerheid dat u een kwalitatief hoogstaande mobiele telefoon ontvangt wanneer u deze besteld bij TweedehandsMobiel.com.

Tevens worden alle IMEI nummers van de toestellen gecheckt bij Stop Heling van de Politie.

Volledige garantie

×

Volledige garantie

Extra Zekerheid

Onze toestellen zijn in 100% technisch goede staat. Daarom geven we graag wat extra zekerheid in de vorm van 3, 6, 12 of 24 maanden garantie.
Mocht er binnen de garantieperiode na aankoop van uw toestel onverhoopt toch een defect optreden (zoals een defecte knop of een ander defect dat de functionaliteit beperkt) dan valt dit onder de garantie. Wij zullen het defect aan uw toestel kosteloos repareren. De garantie geldt niet voor val- en vochtschade. Een uitgebreide versie van onze garantievoorwaarden kunt u hier vinden. Hoe lang de garantie is per toestel staat vermeld op de productpagina.

Refurbished / Als nieuw / Gebruikt

×

Refurbished / Als nieuw / Gebruikt

Zeer nette toestellen

TweedehandsMobiel.com levert enkel nette gebruikte toestellen.
Wij hanteren hiervoor 3 verschillende gradaties:
 

Gebruikt
Toestel kan gebruikssporen bevatten op scherm, achterkant en/of rand. Het toestel is uiteraard nog in goede staat zonder diepe krassen of scheuren.
 

Als nieuw
Toestel kan lichte gebruikssporen bevatten. Het scherm is bij deze gradatie altijd geheel gebruikerssporen vrij. Er zijn geen krassen of deuken op het toestel en zoals de titel al doet vermoeden ogen ze als nieuw.
 
Refurbished
Deze toestellen zijn van de hoogste kwaliteit en zouden zo nieuw uit het doosje kunnen komen. Bij deze gradatie krijgt het toestel een geheel nieuwe behuizing en zo een tweede leven.
 


 

 

 

×